Ανανεώθηκε το MINI John Cooper Works

Με μικρές αλλαγές που ενισχύουν το χαρακτήρα του και την επιθετική του εμφάνιση

Ανανεώθηκε το MINI John Cooper Works

Με μικρές αλλαγές που ενισχύουν το χαρακτήρα του και την επιθετική του εμφάνιση

Πιο επιθετικό με το καλημέρα γίνεται το πανίσχυρο MINI John Cooper Works, αφού στην ανανεωμένη εκδοχή του απέκτησε μια νέα μάσκα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ενώ τώρα ο προφυλακτήρας κατεβαίνει πιο χαμηλά. Επίσης, νέο είναι και το diffuser στο πίσω μέρος.

Κάτω από το καπό συνεχίζει το έργο του ο γνωστός TwinPower Turbo 2λιτρος κινητήρας με απόδοση 231 ίππων και 320 Nm ροπής. Η δύναμη περνάει στους εμπρός τροχούς με τη βοήθεια ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων και σε αυτή την περίπτωση το MINI JCW επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα.

Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων η ίδια διαδικασία ολοκληρώνεται σε λιγότερο χρόνο, μόλις 6,1 δευτερόλπετα. Μια νέα σπορ εξάτμιση με διάμετρο 85 χιλ. φροντίζει να ενισχύσει ηχητικά τη σπορ αίσθηση. Το σπορ σύστημα πέδησης έχει προκύψει σε συνεργασία με την Brembo, την κορυφαία εταιρεία του χώρου.

Αποτελείται από αεριζόμενους δίσκους εμπρός, με τετραπίστονες δαγκάνες, βαμμένες σε κόκκινο χρώμα. Το MINI John Cooper Works πατάει σε μεγάλους τροχούς αλουμινίου ειδικής σχεδίασης, με διάσταση 17 ιντσών, ενώ προαιρετικά είναι διαθέσιμοι και τροχοί 18 ιντσών, με διχρωμία.

Η ανάρτηση του JCW είναι ρυθμισμένη με σπορ χαρακτηριστικά, αλλά σε αυτή τη φάση η MINI δίνει μια ακόμα επιλογή ως έξτρα, με προσαρμοζόμενο σύστημα που ρυθμίζει την απόσβεση των αμορτισέρ και είναι ικανό μεταξύ άλλων να προσφέρει βελτιωμένα επίπεδα άνεσης.

Τέλος, αναβαθμισμένο είναι και το επίπεδο εξοπλισμού, αλλά και οι δυνατότητες εξατομίκευσης. Μεταξύ άλλων είναι διαθέσιμες επιφάνειες σε γυαλιστερό μαύρο, τόσο για το εξωτερικό του αμαξώματος, όσο και για το εσωτερικό του, εκεί που βρίσκουμε πλέον και νέες επενδύσεις και αναβαθμισμένη ποιότητα.

Η οθόνη 8,8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων έχει νέο λογισμικό που το κάνει πιο λειτουργικό και εύκολο. Το MINI John Cooper Works προσφέρεται σε τέσσερις χρωματισμούς, κόκκινο (Chili Red), πράσινο (Rebel Green), γκρι (Rooftop Grey), ή μπλε (Island Blue Metallic).

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!