Επικοινώνησε με το MINI σου μέσω smartphone

Η εφαρμογή εξελίχθηκε για να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους κατόχους των μοντέλων της βρετανικής φίρμας

Επικοινώνησε με το MINI σου μέσω smartphone

Η εφαρμογή εξελίχθηκε για να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους κατόχους των μοντέλων της βρετανικής φίρμας

Το MINI App που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2020 εξελίσσεται προκειμένου να προσφέρει πιο επίκαιρες υπηρεσίες στους κατόχους των μοντέλων της βρετανικής μάρκας. Διαθέσιμη ήδη σε 33 αγορές κυρίως στην Ευρώπη και τώρα σε 17 ακόμα, μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Ρωσία, Ιαπωνία, Αυστραλία, αλλά και στην Κίνα από τον Απρίλιο.

Τρέχει σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android και οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το Apple App Store ή το Google Play Store. Λειτουργεί ως μία νέα παγκόσμια διεπαφή με το αυτοκίνητο, παρέχοντας πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή.

Επίσης επιτρέπει απομακρυσμένο έλεγχο λειτουργιών, όπως εντοπισμός οχήματος και κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών. Οι διευθύνσεις προορισμών μπορούν να αποστέλλονται από ένα smartphone απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του οχήματος.

Επιπλέον και όσον αφορά τα ηλεκτρικά MINI, οι κάτοχοι των συγκεκριμένων μοντέλων θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες ως προς την ηλεκτρική αυτονομία του αυτοκινήτου, την κατάσταση και το ιστορικό φόρτισης. Επιπρόσθετα, η θερμοκρασία εσωτερικού μπορεί να ρυθμίζεται εκ των προτέρων μέσω της λειτουργίας pre-conditioning (με ενεργοποίηση της θέρμανσης το χειμώνα ή της ψύξης το καλοκαίρι, για παράδειγμα) για αύξηση των επιπέδων άνεσης.

Το MINI App παρέχει επίσης πρόσβαση στο Amazon Alexa σε οχήματα από το 2019 και μετά. Αφού οι πελάτες συνδέσουν τον Amazon λογαριασμό τους στην εφαρμογή, η φωνητική υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιείται χρησιμοποιώντας τη λέξη “Alexa” ή πιέζοντας ένα μπουτόν στο όχημα.

Στη συνέχεια, οι πελάτες χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές για αναπαραγωγή μουσικής, εμφάνιση μηνυμάτων, έλεγχο σε συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές και πρόσβαση σε χιλιάδες δυνατότητες. Το MINI App θα αντικαταστήσει πλήρως το MINI Connected από τον Ιούλιο του 2021.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!